Novel Kahwin Paksa Tapi Suka Karya Qhayra Qhayriesa

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Kahwin Paksa Tapi Suka Karya Qhayra Qhayriesa : Satu lagi naskhah terbaru novel di laman fajarpakeer. Novel ditulis oleh penulis Qhayra Qhayriesa. Novel Kahwin Paksa Tapi Suka Karya Qhayra Qhayriesa boleh dibeli secara online. Jangan lupa klik laman fajarpakeer.


Sinopsis Novel Kahwin Paksa Tapi Suka : Apa? Tengku Qaizer Farhan? Xian Hui Han?”
Ternganga Rania bila dia tahu dia bakal dikahwinkan dengan anak kawan baik Tuan Hadi. Bakal suaminya itu bukan tiada rupa orangnya. Malah, berharta pula. Cuma, ada satu perkara yang buat Rania tak berapa suka dengan bakal suaminya itu.
Perangainya tak ubah macam samseng. Kalau tidak, takkanlah lelaki itu digelar samseng sepet!
Daripada tak suka, lama-lama Rania mula jatuh cinta. Tak kisahlah lelaki itu bagaimana orangnya, hatinya sudah Tengku Qaizer Farhan sepenuhnya. Apatah lagi hidupnya semakin bahagia. Tapi, bukan rumah tangga namanya jika tiada dugaan.
“Tunggulah kau Rania. Kali ini, nasib kau takkan sebaik sekarang lagi. Sampai bila-bila.”
Pertemuan Rania dengan Azie buat hati Rania mula resah. Kemunculan Ridhuan yang pernah punya kisah hitam dengannya buat Rania makin tidak senang. Apa yang harus Rania lakukan bila kisah silamnya kembali disingkap? Sanggupkah dia berdepan dengan pemusnah hidupnya demi memastikan bahagia sentiasa ada bersamanya?
Tapi, samseng sepet itu heronya. Tengku Qaizer Farhan sentiasa ada bersama Rania kerana itulah janji lelaki itu semenjak mereka menjadi suami isteri.

Catat Ulasan

0 Ulasan