Masih Wujud Lagikah Wordless Wednesday Di Kalangan Blogger

♥ Assalamualaikum ♥

Masih Wujud Lagikah Wordless Wednesday Di Kalangan Blogger : Masih Wujud Lagikah Wordless Wednesday Di Kalangan Blogger sehingga kini. Kalau dulu, asalan hari Rabu je, kompem ada Wordless Wednesday Di Kalangan Blogger. 

Hasil carian imej untuk wordless wednesday
Wordless Wednesday

Wordless Wednesday, bagi cik akak adalah salah satu hari untuk blogger Malaysia berehat tanpa menulis entri panjang. Setiap entri hanya perlu dilabelkan tajuk atau gambar sahaj. Biarlah pembaca atau rakan blogger lain yang memahami maksud di sebalik gambar yang di muat pada entri.


Masih Wujud Lagikah Wordless Wednesday Di Kalangan Blogger untuk tahun  2018 ini. Untung kalau masih ada blogger yang buat. Cik akak dah lama abaikan Wordless Wednesday ini. Bagi cik akak, kita dah lama berada di alam maya. Mungkin satu langkah untuk kita berubah dengan penulisan yang lebih matang serta memberi informasi. 

Dan tak salah juga, yang blogger yang masih setia dengan Wordless Wednesday. Dengan adanya Wordless Wednesday ini maka blogger boleh berehat untuk mengeluarkan idea untuk satu entri blog. 

Adakah Wordless Wednesday Ini Mampu Bertahan Untuk Berapa Tahun Lagi? 


Tidak mustahil jika blogger ada keinginan untuk mengekalkan teknik Wordless Wednesday ini. Namun adakah Wordless Wednesday ini akan mendapat sambutan pengunjung. Sedangkan mereka inikan sesuatu artikel yang lebih menarik.

Apa Kat Blogger!


Anda yang memilih, anda juga yang berhak untuk menjawab persoalannya yang datang. Cukuplah teknik ini menjadi sebuah kenangan atau sejarah dunia blogging anda.

Kalau dahulu kita guna blogspot, sekarang guna yang berbayar. Dan bayangkan setiap entri Wordless Wednesday anda tiada mendapat sambutan. Bagaimana pula nasib blog anda. Tak dibiarkan berkubur tanpa bernisan atau berbakti pada dunia. 

Perlukah....ini kekal sehingga kini...Wordless Wednesday


Catat Ulasan

2 Ulasan

  1. ekin masih teruskan entri tu paling ramai view kadang2 hahahah.. hari berehat untuk menulis katanya

    BalasPadam